Οδηγίες Σύνδεσης Arc

Σύνδεση των Orion Arc Smartwatches με κινητό τηλέφωνο

  • Apple iOS:

Λόγω περιορισμών στο Bluetooth API της Apple σε συσκευές με λειτουργικό iOS, δεν είναι διαθέσιμη ακόμα κάποια εφαρμογή η οποία να μεταφέρει το 100% των ειδοποιήσεων από το κινητό τηλέφωνο σε smartwatch. Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης διερευνά πιθανές τεχνικές διεξόδους για το ζήτημα αυτό και οποιαδήποτε ενημέρωση θα εμφανιστεί σε αυτή τη σελίδα καθώς και στα social media μας. Εάν είστε κάτοχος συσκευής iOS, παρακαλούμε προχωρήστε σε ζευγάρωμα (pairing) του κινητού σας τηλεφώνου με το Orion Arc, ώστε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες που δεν αφορούν ειδοποιήσεις / χρήση εφαρμογής από το κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνουμε για λόγους πλήρους ενημέρωσης ότι οι παραπάνω περιορισμοί αφορούν την μεταφορά οπτικών (και όχι ηχητικών) ειδοποιήσεων στο ρολόι. Οι ηχητικές ειδοποιήσεις λειτουργούν κανονικά, καθώς και όλες οι λειτουργίες οι οποίες δεν άπτονται των οπτικών ειδοποιήσεων.

  • Google Android (5.0+)

Στις εκδόσεις με Google Android 5.0+ η προτεινόμενη εφαρμογή για χρήση με το Orion Arc είναι η SmartWear (ή η Mediatek Smart Device). Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google PlayStore. Η εφαρμογή SmartWear θα σας επιτρέψει να κάνετε χρήση όλων των λειτουργιών του κινητού τηλεφώνου σε smartwatch, συμπεριλαμβανομένων και των ειδοποιήσεων οθόνης.

Τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ακολουθούν:

Προσοχή! Για την σωστή λειτουργία της συνδεσιμότητας κινητού τηλεφώνου - Smartwatch θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο και μετά να προχωρήσετε σε σύνδεση / ζευγάρωμα (pairing) του κινητού τηλεφώνου με το smartwatch μέσω Bluetooth. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανό να πρέπει να διαγράψετε την σύνδεση κινητού τηλεφώνου και smartwatch και να επαναλάβετε την διαδικασία από την αρχή.

1) Επιλέξτε τον λογαριασμό με τον οποίο επιθυμείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή. Σε ορισμένες συσκευές ίσως να μην σας ζητείται ο λογαριασμός.

2) Επιλέξτε "Allow" ή "Να επιτραπεί" ή "Συμφωνώ" ανάλογα με την συσκευή.

3) Πατήστε "ΟΚ" για να δώσετε πρόσβαση στην εφαρμογή να αποστέλλει τις ειδοποιήσεις σας μέσω Bluetooth.

4) Πατήστε "ΟΚ" για να ολοκληρώσετε την διαδικασία πρόσβασης της εφαρμογής στις ειδοποιήσεις Bluetooth.

5) Πλέον, η εφαρμογή έχει πρόσβαση ώστε να διαβάζει ειδοποιήσεις μέσω Bluetooth.

Στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής, αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία Bluetooth ζευγαρώματος / pairing, θα εμφανιστεί το όνομα του ρολογιού σας (εξ' ορισμού: Orion Arc) ως "connected" και θα μπορέσετε να χρησιμοποιείτε ειδοποιήσεις μέσω Bluetooth.

  • Google Android (4.3+)

Στις εκδόσεις Google Android 4.3+ αλλά προγενέστερες του 5.0 μπορείτε προαιρετικά να χρησιμοποιήσετε εναλλακτική εφαρμογή η οποία μεταφέρει και τους ήχους των ειδοποιήσεων στο κινητό σας τηλέφωνο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την εφαρμογή θα αναρτηθούν σύντομα εδώ από την Ομάδα Υποστήριξης Πελατών μας.