Τρόποι Παραγγελίας

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στα Orion Smartwatches! Μπορείτε να προχωρήσετε σε παραγγελία με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Ηλεκτρονικά, μέσω του Orion e-shop

Επιλέγετε το χρώμα και το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και προχωράτε την διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Αφού συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή ή εξόφληση της παραγγελίας!

Τηλεφωνικά

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00 (εκτός αργιών). Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να σας λύσει όλες τις απορίες σας και να καταχωρήσει κάποια παραγγελία εκ μέρους σας σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να προχωρήσετε σε ηλεκτρονική παραγγελία.  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Με παραγγελία από κατάστημα

Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένα καταστήματα στην Αττική (Βούλα) και την Θεσσαλονίκη όπου μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά και να προχωρήσετε σε αγορά. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Επιλογές Δώρου

Εάν θέλετε να κάνετε δώρο κάποιο από τα προϊόντα μας, για online και τηλεφωνικές παραγγελίες σας παρέχουμε δωρεάν την συσκευασία δώρου και κάρτα ευχών!