Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω τρόπων πληρωμής για την παραγγελία σας:


- Αντικαταβολή:
Οι αντικαταβολές γίνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία Easy Mail courier. Στις αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1 €. Σε αυτήν την περίπτωση εξοφλείτε την παραγγελία σας μετρητοίς κατά την παραλαβή.

*Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για όλες τις παραγγελίες, είτε αφορούν ειδική τιμή προσφοράς είτε κανονική τιμή.

- PayPal:
Μπορείτε να προχωρήσετε σε πληρωμή μέσω PayPal, με χρέωση του λογαριασμού σας PayPal ή κάποιας υποστηριζόμενης πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

- Τραπεζική κατάθεση / Μεταφορά στην Εθνική Τράπεζα:

Επιλέγοντας την κατάθεση στη τράπεζα ολοκληρώνετε κανονικά την διαδικασία της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Orion, αλλά για να ξεκινήσει να προχωράει η παραγγελία θα πρέπει να καταθέσετε στη τράπεζα της Εθνικής το ποσό και να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής σας.

Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας : 19500155205 
ΙΒΑΝ: GR9501101950000019500155205

Δικαιούχος Orion Technologies ΙΚΕ

Σε περίπτωση που προβείτε σε εξόφληση με τραπεζική κατάθεση, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας και / ή το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία.
Επίσης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση ή μεταφορά ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η αποστολή της παραγγελίας σας.

- Δίκτυο Καταστημάτων

Εναλλακτικά, εάν προχωρήσετε σε αγορά από τo δίκτυο αντιπροσώπων της Orion, διαθέτετε την δυνατότητα εξόφλησης με τους τρόπους πληρωμής που υποστηρίζει το εκάστοτε κατάστημα.